Vi trenger flere frivillige! Vil du, eller kjenner du noen som kunne tenke seg å gjøre en liten innsats for å gjøre livet lettere for andre?

Som frivillig hos Nord-Fron Frivilligsentral får du selv bestemme hvor mye og når du vil bidra.

Denne våren trenger vi flere frivillige på disse områdene:

Stuevakt på Sundtunet – ca èn fredag i måneden trenger vi en person til å holde beboerene med selskap en times tid. Man kan snakke, synge, lese, gjøre håndarbeid eller bare sitte å være tilstede. Alt ettersom hva man føler for.

Matutkjørere – ca èn gang i måneden trenger vi frivillige til å være med på matutkjøring til hjemmeboende fra Sundheimskjøkkenet. Det foregår mellom kl 13.30 og 15.30. Man kjører to og to i team.

Sjåfører av Sundheimsbussen – frem til påske trenger vi frivillige til å kjøre Sundheimsbussen fra Sundheim på handletur fredager og til Gammelbanken på Dugurdstreff annenhver onsdag.

Det settes opp turnuser for alle disse aktivitetene og man kan bare ta kontakt om man må bytte dager. Det ordner vi!

 Det er mange som trenger hjelp, og sammen får vi hverdagen til å bli lettere og bedre for de som trenger det!

 
 
 

LES OGSÅ

De sang for livet

Konsertforestilling med Per Vollestad i Gammelbanken Torsdag 5. oktober kl 18.00 Gratis inngang, påmelding innen 2. oktober til 48020138/41564825 Arrangør: Den kulturelle spaserstokken i Nord-Fron

LES MER»

God sommer!

Frivilligsentralen tar ferie og ønsker alle en fin sommer og velkommen til aktiviteter, prosjekter og meningsfulle oppdrag til høsten.  God sommer! 

LES MER»

Dugurdstreff 26.04

Dugurdstreff i Gammelbanken med underholdning av Bjørg og Magne. Dagens arrangør er Midt-Gudbrandsdal diabetesforening og det blir salg av mat og kaffe. 

LES MER»