TV-Aksjonen 2020

TV-aksjonen blir digital – Nord-Fron trenger digitale bøssebærere 

 

I år vil TV-aksjonen, som alt annet, bli påvirket av den globale pandemien vi står oppi. Derfor har det blitt besluttet at aksjonen i år skal være helt digital, og det skal ikke komme bøssebærere rundt på døren. TV-aksjonen er likevel helt avhengig av de frivillige, og i år trenger vi digitale bøssebærere! 

 

Det vil si at bøssebærerne oppretter en digital bøsse ved å melde seg på www.blimed.no , og deler den med sitt nettverk gjennom sosiale medier, SMS, E-post eller andre kanaler. Gode tips og råd vil bli formidlet til den enkelte bøssebærer. Med andre ord kan du være bøssebærer fra sofaen din. 

 

Årets TV-aksjon vil gå til WWF Verdens naturfond, og deres arbeid for å bekjempe plast i havet. Med konkrete tiltak i fire land i Sørøst-Asia, skal vi gi 900.000 mennesker tilgang til nye og forbedrede avfallssystemer. 

 

Karoline Andaur, som er generalsekretær i WWF Verdens naturfond, er veldig imponert over innsatsen som legges ned i hele Norge.

– Vi har aldri opplevd en miljøsak som har engasjert så bredt. Plastforsøplingen er jo noe vi kjenner igjen fra vår egen region. Så det viktigste for oss, er at alle som har lyst til å bidra får muligheten til det. På den måten er en digital bøssebæring helt supert, nå kan alle delta!

 

LES OGSÅ

Strikkekafè

Hver tirsdag mellom kl 11 og14 møtes en gjeng håndarbeids -og snakkeglade mennesker på Gammelbanken.  Høy trivsesfaktor og godt humør!

LES MER»

Dugurdstreff

Velkommen til Dugurdstreff i Gammelbanken onsdag 1. mars kl 11 Dagens arrangør er Lions, og det vil bli underholdning ved Liv, Nils og Lillian.  Salg

LES MER»

Sommerferie

Frivilligsentralen tar sommerferie i juli. Om du trenger å ta kontakt med oss, send mail til laila.fjellseth@nord-fron.kommune.no. Vi vil få ønske alle en riktig god

LES MER»