TV-Aksjonen 2020

TV-aksjonen blir digital – Nord-Fron trenger digitale bøssebærere 

 

I år vil TV-aksjonen, som alt annet, bli påvirket av den globale pandemien vi står oppi. Derfor har det blitt besluttet at aksjonen i år skal være helt digital, og det skal ikke komme bøssebærere rundt på døren. TV-aksjonen er likevel helt avhengig av de frivillige, og i år trenger vi digitale bøssebærere! 

 

Det vil si at bøssebærerne oppretter en digital bøsse ved å melde seg på www.blimed.no , og deler den med sitt nettverk gjennom sosiale medier, SMS, E-post eller andre kanaler. Gode tips og råd vil bli formidlet til den enkelte bøssebærer. Med andre ord kan du være bøssebærer fra sofaen din. 

 

Årets TV-aksjon vil gå til WWF Verdens naturfond, og deres arbeid for å bekjempe plast i havet. Med konkrete tiltak i fire land i Sørøst-Asia, skal vi gi 900.000 mennesker tilgang til nye og forbedrede avfallssystemer. 

 

Karoline Andaur, som er generalsekretær i WWF Verdens naturfond, er veldig imponert over innsatsen som legges ned i hele Norge.

– Vi har aldri opplevd en miljøsak som har engasjert så bredt. Plastforsøplingen er jo noe vi kjenner igjen fra vår egen region. Så det viktigste for oss, er at alle som har lyst til å bidra får muligheten til det. På den måten er en digital bøssebæring helt supert, nå kan alle delta!

 

LES OGSÅ

Onsdagsmatinè

Onsdagsmatinè Onsdag 3. april viser vi Ibelin på Vinstra kino kl 12.00 Billetter: www.vinstrakino.no

LES MER»

Onsdagsmatinè

Onsdagsmatinè Onsdagsmtinè på Vinstra Kino onsdag 6. mars kl 12 Billetter kjøpes på www.vinstrakino.no

LES MER»

Dugurdstreff

Dugurdstreff Velkommen til Dugurdstreff i Gammelbanken onsdag 6. mars kl 11. Underholdning ved Liv og Nils

LES MER»

Allsang ved elva

Allsang ved elva Allsang, viser og andre musikalske påfunn.  Gratis inngang. Salg av kaffe og vafler. 

LES MER»

Dugurdstreff

Dugurdstreff Dugurdstreff i Gammelbanken med underholdninga av Bjørg og Magne. Salg av mat og kaffe. Dagens arrangør er diebatesforeinnga i Midt-Gudbrandsdal.

LES MER»

Dugurdstreff

Dugurdstreff med Feristun Dugurdstreff i Gammelbanken. Salg av mat og kaffe og underholdning av Feristun.  Dagens arrangør Lions. 

LES MER»