Skal du rydde i klesskapet, eller sitter du på fine plagg, som du av en eller annen grunn ikke bruker selv? Bli med på den store klesbyttedagen!
Den store klesbyttedagen er et samarbeid mellom Naturvernforbundet i Midt-Gudbrandsdalen og Frivilligsentralen Nord-Fron lørdag 22.april kl. 12 – 15 ved Gammelbanken, Vinstra.
Vi tar i mot klær fredag 21.4 kl. 16.00-17.30 og selve dagen mellom kl. 10.00 og 11.30. Mottak skjer via inngangen til Gammelbanken, Vinstra.
Klesbytte starter lørdag kl. 12.00.
Du kan bytte opp til 7 plagg på arrangementsdagen.
Den siste timen kan man få klær uten å bytte hvis vi har plagg igjen.
Noen viktige punkter som alle deltakere må lese:
* Du kan levere inn maks 7 plagg, dette for å holde kvaliteten oppe. Tenk at det er tekstiler du gir bort som du kunne tenke deg selv.
* Klærne du leverer inn må være hele, rene, pent brukte og ikke utvasket. De kan ikke ha noen synlig slitasje.
* Undertøy, badetøy, natt-tøy og sko tas ikke imot.
* Både dame-, herre- og barneklær kan leveres.
* Du veksler inn plaggene i bonger, som du selv kan bruke på klesbyttedagen.
* 1 plagg = 1 bong.
Den store klesbyttedagen blir en ren byttedag, uten salg av bonger eller klær. Skulle noen imidlertid få overskuddsbonger oppfordrer vi til å legge dem i en «bongbolle», slik at andre kan benytte seg av dem.
Er det spørsmål rundt arrangementet send e-post til: midt-gudbrandsdalen@naturvernforbundet.no
Sett av dagen 🙂
Foto: Naturvernforbundet

LES OGSÅ

De sang for livet

Konsertforestilling med Per Vollestad i Gammelbanken Torsdag 5. oktober kl 18.00 Gratis inngang, påmelding innen 2. oktober til 48020138/41564825 Arrangør: Den kulturelle spaserstokken i Nord-Fron

LES MER»

God sommer!

Frivilligsentralen tar ferie og ønsker alle en fin sommer og velkommen til aktiviteter, prosjekter og meningsfulle oppdrag til høsten.  God sommer! 

LES MER»

Dugurdstreff 26.04

Dugurdstreff i Gammelbanken med underholdning av Bjørg og Magne. Dagens arrangør er Midt-Gudbrandsdal diabetesforening og det blir salg av mat og kaffe. 

LES MER»